Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kiállítás

"Szelet a vitorlába" pályaválasztási kiállítás - 2013. november 28.

„…és vállalkozz nagy tettekre…”

2013. november 05-06-án a debreceni Lovardában rendezték meg a „Szelet a vitorlába!” Pályaválasztási Kiállítást általános iskolásoknak.

Iskolánk standjánál sok érdeklődő kisdiák volt, hiszen a kollégák és a tanulóink érdekes feladatokat, játékokat találtak ki erre az alkalomra, hogy minél jobban megmutathassák intézményünk értékeit, a továbbtanulási lehetőségeket.

Az első napon meglátogatott bennünket Szabó Csaba a Baptista Szeretetszolgálat Oktatási Igazgatója, a második napon regionális vezetőink voltak velünk.

Az érdeklődő gyerekek irodalmi, történelmi és agytorna totókat tölthettek ki; megismerkedhettek közelebbről a hordozható számítógép alkatrészeivel– ami igen népszerű volt körükben, hiszen sokan nem láttak még laptopot belülről. A „Maradj talpon!” vetélkedő számítógépes változata is nagy sikert aratott.

Természetesen a szülők, osztályfőnökök is kaptak tájékoztatást, információkat a képzéseinkről – egy intézményünkről szóló prezentáció kíséretében.

Segítő diákjaink szórólapokkal, zászlókkal, lufikkal, tollakkal, pólókkal, édességgel is megajándékozták a nyolcadikosokat. Tapasztalataikat, élményeiket osztották meg a „jövő eurosaival”.

 

Bajkánné Balogh Marianna