Intézményünk a 2019/2020-as tanévben várhatóan az alábbi érettségire épülő, 2 éves, nappali rendszerű szakképzési évfolyamokat indítja.

OKJ

Szakképzés megnevezése

Jelentkezés feltétele

54 481 06

Informatikai rendszerüzemeltető

érettségi
54 345 01

Közszolgálati ügyintéző

érettségi + egészségügyi alkalmassági
54 813 02

Sportedző

érettségi + egészségügyi alkalmassági

 

Az Informatikai rendszerüzemeltető a kis- és közepes vállalat, intézmény informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársa lehet. Megfelelő mélységű informatikai, hálózati ismeretei birtokában részt vesz a munkahely infokommunikációs hálózatának kialakításában és működtetésében. Felelősségi körébe tartozik a vállalatnál működő informatikai hálózati eszközök, szerverek és munkaállomások, alkalmazások összehangolt működésének és folyamatos frissítésének biztosítása.

 

Mit csinál egy közszolgálati ügyintéző? Munkája során személyesen, írásban, telefonon vagy elektronikus kommunikációs csatornákon fogadja az ügyfelek megkereséseit, felvilágosítást nyújt, közigazgatási eljárás keretein belül ügyeket kezel, gépírás, szövegszerkesztés tudás birtokában adminisztratív dokumentációs és ügyviteli feladatokat lát el. Feladata a külső és belső kapcsolattartás, iratok, levelek, egyéb dokumentumok készítése és szerkesztése.

 

Az országban az elsők között indítottuk be a sport (ökölvívó) ágazati képzésünket a Magyar Ökölvívó Szakszövetség támogatásával. Ebben a képzésben érettségi után sportedzői végzettséget lehet szerezni ökölvívás szakágban. A sportedző megtanítja a sportág technikai, taktikai rendszerét és versenyszabályait. Értékeli a sportolók teljesítményét, korszerű pedagógiai és edzéselvek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket.

 

Jelentkezni intézményünkben személyesen vagy elektronikus formában lehet.
Jelentkezés: 2019. márciusától!

Figyelem! A nappali rendszerű képzésben a 25. életév betöltéséig lehet tanulni.
A jelentkezések beérkezése után értesítést küldünk az egészségügyi alkalmassági vizsgálat és a beiratkozás időpontjáról.  A képzésekről személyesen is érdeklődhet intézményünkben a fenti elérhetőségeken.

 

Az Informatikai rendszerüzemeltető OKJ-s képzésünkön 20-50 ezer forint ösztöndíjat kaphatnak a diákok havonta!