Üdvözöljük iskolánk weboldalán

CISCO

EURO Baptista Gimnázium - CISCO

A Cisco 1997-ben hozta létre a Cisco Hálózati Akadémiát, mely olyan non-profit szakképzési program és hálózat, amely oktatási intézmények és informatikai vállalatok közötti együttműködés eredményeként valósul meg.


Küldetés:

A Cisco Hálózati Akadémia alapvető küldetése az IT hálózati szakemberhiány csökkentése, amely a gazdaság versenyképességének erősítése érdekében Magyarországon is rugalmas képzési megoldásokat kíván.

A Hálózati Akadémia alapját a folyamatosan bővített, modellértékű, E-Learning alapú tananyagok és kurzusok képezik.


Képzéseink:

  • 1. CCNA Discovery

A Cisco CCNA Discovery tananyag integrált, széleskörű gyakorlatorientált áttekintését adja a hálózati témaköröknek az alapoktól, azaz az egyszerű otthoni hálózatok kialakításától, egészen a fejlett alkalmazásokig és szolgáltatásokig.

  • 2. IT Essentials

Az IT Essentials képzés olyan fiatalok számára fejlesztették ki, akik szeretnének gyakorlati tudást szerezni a számítógépek működéséről, összeállításáról, a hardveres és szoftveres hibák felismeréséről és javításáról.

  • 3. WLAN

A Wireless LAN alapok bevezető kurzus, melynek középpontjában a vezeték nélküli hálózatok tervezése, megvalósítása, működtetése és karbantartása áll.


A tanfolyamot 10-12 fő jelentkezése esetén indítjuk.

A szemeszterek tartalmáról, az akadémiai képzésről részletes információkat a www.cisco.hu 

és a www.cisco.com/web/HU/netacad/bemutatas.html címen találhat. 
A képzés helye: Debrecen, Angyalföld tér 7. 
Érdeklődni, jelentkezni: (52) 423-472 vagy (30) 915-5007 
euro@baptistaoktatas.hu, euro.kapusine@gmail.com