Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Minden idők...

 

Minden idők…

Többek szerint az EURO Baptista Gimnázium történetének egyik legjobban sikerült szalagtűző ünnepsége zajlott le tegnap este a debreceni Kölcsey Központban.

Teli volt a színpad végzősökkel, hat osztály diákjai kapták meg szalagjukat.

Először az igazgatónő, Novákné Kónya Zita, majd sorban az osztályfőnökök és a diákok örülhettek a tűzésnek. Az igazgatónő beszéde mellett a fenntartó Baptista Szeretetszolgálat képviseletében Szász Veronika szólt a végzősökhöz.

Az EURO volt diákja, Kuprák Emese és partnerei több számot is elénekeltek. Az iskola képviseltében táncos bemutatók és egy vegyes kórus előadása hangzott el, melyet a közönség tapsviharral jutalmazott.

Csak ezután következett a java! A táncok!

A 12. A rocky-ja pazar ruhákkal, akrobatikus, már-már valószínűtlen elemekkel, az osztályfőnök, Bajkánné Balogh Marianna remeklésével méltón feladta a leckét a többi osztálynak.

A 12. B swingje iskolai tánctanárunk, Kapusiné Tóth Zsuzsanna által betanított tánc, több meghökkentő résszel (például Nagy Dani szaltója!), Mannequin Challenge elemmel megtoldott, társadalomkritikával tarkított fergeteges bemutató volt.

A 12. C tánca a charleston, a fiatal tehetség, Kapusi Orsolya által betanított produkció volt, mely szintén új és friss elemekkel átszőtt élvezetes élményt nyújtott.

…és természetesen a KERINGŐ… a 12. H, 12. D és 12. F felnőtt osztályok közös fellépése, a szalagavatók elmaradhatatlan tánca, ami most is elvarázsolta a közönséget.

Végül, de nem utolsó sorban a tanár-diák tánc, a palotás következett. A korhű, ünnepi ruhákban előadott hagyományos tánc méltó befejezése volt a műsornak.

Lehetetlen a táncokat sorrendbe tenni, mindegyik csillagos ötös!

A négyórás műsort az osztályfőnökök köszöntői zárták.

 

Minden idők…!

 

 

 

 



(A fotók Horváth Nikolettől, diákoktól és szülőktől származnak.Köszönjük!)