Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ne dőlj be - 2018

NE DŐLJ BE!, Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt diákoknak. A január 25-én indult, három fordulóból álló vetélkedősorozat, első szakasza online zajlik, a legügyesebbek pedig továbbjuthatnak a későbbi fordulókba.

A tesztet bárki kitöltheti, de a versenyben csak a 12-24 éves kor közöttiek vehetnek részt.

Az online teszten mindenki 20 kérdést kap, melyekre 50 másodpercet szánhat. A kitöltés végén az eredménnyel együtt láthatóvá válnak a helyes válaszok, így a hibákból tanulni is lehet. Az online teszt számítógépen és okostelefonon is elérhető 2018. január 25-től egészen április 15-ig, így gyakorlatilag bárhol, bármikor kitölthető.

 

Az ezt követő két forduló már személyes jelenlétet kíván. A legjobbak közé tartozni igazi megtiszteltetés, hiszen a középdöntőbe kerülő játékosokból mindössze a legjobb húsz fő juthat el a végső küzdelembe, ahol az élő kvíz során bárki bebizonyíthatja, hogy ő a legjobb.

 

A sikeres tesztkitöltéssel belépési lehetőséget szerezhetsz a komoly nyereménnyel kecsegtető országos játék második és harmadik fordulójába, amelyre a jubileumi 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, 2018. május 11-én kerül sor. A DUE Médiahálózat honlapján érdemes figyelni a Ne dőlj be! programokat.

 

NEDŐLJBELINK