Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szakképzés

Intézményünk a 2024/2025-es tanévben várhatóan az alábbi,érettségire épülő, 2 éves, nappali rendszerű szakképzési évfolyamokat indítja.

Szakképzés megnevezése

Jelentkezés feltétele

Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus

érettségi

Közszolgálati technikus

érettségi + egészségügyi alkalmassági

 

Az Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus a kis- és közepes vállalat, intézmény informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársa lehet. Megfelelő mélységű informatikai, hálózati ismeretei birtokában részt vesz a munkahely infokommunikációs hálózatának kialakításában és működtetésében. Felelősségi körébe tartozik a vállalatnál működő informatikai hálózati eszközök, szerverek és munkaállomások, alkalmazások összehangolt működésének és folyamatos frissítésének biztosítása.

 

Mit csinál egy Közszolgálati technikus? Munkája során személyesen, írásban, telefonon vagy elektronikus kommunikációs csatornákon fogadja az ügyfelek megkereséseit, felvilágosítást nyújt, közigazgatási eljárás keretein belül ügyeket kezel, gépírás, szövegszerkesztés tudás birtokában adminisztratív dokumentációs és ügyviteli feladatokat lát el. Feladata a külső és belső kapcsolattartás, iratok, levelek, egyéb dokumentumok készítése és szerkesztése.

  

Jelentkezni intézményünkben személyesen vagy elektronikus formában lehet.
Jelentkezés: 2024. márciusától!

Figyelem! A nappali rendszerű képzésben a 25. életév betöltéséig lehet tanulni.
A jelentkezések beérkezése után értesítést küldünk az egészségügyi alkalmassági vizsgálat és a beiratkozás időpontjáról.  A képzésekről személyesen is érdeklődhet intézményünkben a fenti elérhetőségeken.

 

CSATOLT DOKUMENTUMOK